In de praktijk

Heb je na het bekijken van mijn website een goed gevoel en wil je verder werken aan een vraag of probleem die jou bezig houdt en jou belet om stapjes te ondernemen of om terug in jouw kracht te staan, dan kan je terecht in mijn praktijk. Daar bespreken we wat voor jou moeilijk ligt en waar je aan wil werken ook als je enkel eens je hart wil luchten.


Een 1 op 1 sessie gaat door in de praktijk, in de natuur of online.


Ik maak gebruik van verschillende technieken uit mijn opleidingen alsook uit eigen ervaring, zodat jouw vertrouwen en eigenwaarde weer kunnen groeien. Hoeveel sessies er nodig zijn hangt volledig af van jouw unieke vraag en behoefte. 


In de praktijk is er ook ruimte om relaxatie-oefeningen aan te leren, maar ook om ze te ontvangen. 


Ben je overprikkeld doordat je constant in een chronische stress-situatie verkeerd(e) of omdat je niet goed weet hoe je moet ontspannen of omdat je als HSP teveel in je hoofd woont?  


Dan kan mijn zorgmassage jou terug helpen om in jouw lichaam te komen en de spanning in jouw lichaam op te heffen, waardoor een ontspanning op gevoelsniveau kan plaats vinden.


 Je zintuigen worden ondergedompeld in een liefdevol en warm coconnetje van fijne geurtjes, kleurtjes, geluiden, aanrakingen en smaken. 


Het is een manier om positieve aandacht te geven aan je lichaam in een moeilijke tijd.. Deze zorgmassage is trouwens geschikt voor fibromyalgie- en reumapatiënten.


Klik hier als je een afspraak wil maken. 


Prijs individuele coaching : 60€ voor een uur (de sessie kan uitlopen en wordt dan verrekend volgens de verlopen tijd).
Een zorgmassage duurt een uurtje en kost 65€.

Natuur

 Als het lukt voor jou en jouw vraag laat het toe, dan gaan we naar buiten. De natuur werkt helend, motiverend, zet jou letterlijk en figuurlijk in beweging en is een inspiratiebron voor jouw ontwikkeling. Wandelend komen we tot fijne gesprekken, het geeft je afstand en laat je je leven even met nieuwe ogen bekijken. In deze (f)luistersessies gaan we niet alleen praten en wandelen, maar reflecteren we ook met de omgeving.


Ik gebruik elementen uit de natuur om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken en zo tot inzichten te komen. Je terug verbinden met de natuur en je eigen innerlijke natuur. Het integreren van het ritme van de natuur met jouw ritme : fases van groei, van rust en stilte, nieuw leven, loslaten en sterven. Als het weer het echt niet toelaat, dan is het mogelijk om de coaching binnen door te laten gaan in mijn praktijkruimte.


Klik hier als je een afspraak wil maken.


Prijs: 60 euro per uur.

Online coaching

Woon je niet in de buurt en kan je of wil je je liever niet te ver verplaatsen?
Of word je graag begeleid in je eigen vertrouwde omgeving, dan is online therapie of coaching ook mogelijk!


Praktisch: Hoe ziet zo'n online coaching eruit? We spreken een tijd af en ik neem contact met je op. Via Zoom begeleid ik je zo op afstand met jouw vragen. Naast een open gesprek en verdiepende vragen is het ook mogelijk om technieken, mijn kennis of creatieve opdrachten te delen.


Prijs ONLINE coaching: Individuele coaching: 65 euro/u.


Klik hier voor een afspraak.

Vrouwencirkel


Vrouwencirkels zullen op regelmatige tijdstippen worden georganiseerd, dit als uitnodiging voor elke vrouw die nood heeft om te verdiepen, verstillen en verbinden met andere gelijkgestemde vrouwen. 

Tijdens deze magische avonden praten we telkens over één bepaald thema, zoals dankbaarheid, loslaten, zelfliefde, zelfzorg,...We maken ruimte om terug contact met onszelf te maken, door middel van ademhalingsoefeningen, meditatie, inspirerende teksten, zachte lichaamsoefeningen, mooie muziek afgewisseld met stilte-momenten waar we gewoon kunnen 'zijn'. De vrouwencirkels zullen doorgaan bij mij thuis of in de natuur.

 

Je kan je al op voorhand inschrijven via het contactformulier of via mail, want de plaatsjes zijn beperkt tot 6 personen.

 

Klik hier om je in te schrijven.