Innerlijke groei

Innerlijke groei, is het proces waarbij je op een steeds dieper niveau je eigen emoties, gevoelens en levenslessen leert kennen en ervaren, waardoor je jezelf en het leven beter leert kennen.

Het is een reis naar binnen, naar je ware ik, je ziel

Om bij die kern te komen, heb je vaak weerstand te overwinnen en dit voelt niet altijd even fijn. Je leert dingen af, je laat overtuigingen en belemmeringen los die je niet meer helpen of zelfs stagneren in je groei. Dit kan gepaard gaan met angst, want je laat hetgeen wat veilig voelt, los.

Soms moet je veranderen, om jezelf te blijven.

Het pad van innerlijke groei, vraagt om wilskracht en moed, om te durven kijken waar het pijn doet. Dit  is volgens mij de sleutel tot verandering. Je moet het willen vanuit je innerlijke zelf. De brandstof om dit te doen, vind je in interesse, interesse in wie JIJ bent, wie jij werkelijk bent, in alle puurheid. Je innerlijk kompas, die ervoor zorgt, dat je blijft zoeken naar je ware ik, je ware kern, dat niet opgeeft, voorbij de blokkades, doorheen alle emoties.

Daarom ook dat je waarschijnlijk  op mijn website bent terecht gekomen, iets in jou wil verandering, je wil ontdekken wie jij bent, jezelf beter begrijpen. Je zoekt naar antwoorden, wat je levenslessen zijn en hoe je nu verder moet, een duwtje in de goeie richting zodat je verder kunt groeien.

A journey of a thousand miles begins with a little step

In mijn praktijk geef ik jou de sleutel, om terug in contact te komen met je gevoel. Terug verbinding maken met jezelf, je ademhaling en je hart. Voelen waar het knelt. Ik zorg voor inzichten en maak dat je gaat leven vanuit je diepste kern en openbloeit tot de fijnste versie van jezelf.