Energetisch werk

Onze huidige maatschappij gaat als een sneltrein. Voor zowel een HSP als een niet-HSP, kunnen al deze indrukken en al dat "moeten" voor veel opgekropte stress en energie-blokkades zorgen, met alle gevolgen van dien.

Bij rouw-, verlies en trauma-ervaringen, gaan er zoveel emoties door je lijf, dat je lichaam op dat moment al die emoties misschien niet kan of wil toelaten, uit zelfbescherming.

Door al deze gebeurtenissen en ervaringen, zowel in het dagdagelijkse leven als tijdens zwaardere emotionele perioden, kan het zijn dat de ontlading van de emoties en energie, niet hebben kunnen plaatsvinden en het zich daardoor ergens in je lichaam heeft vastgezet. Je voelt allerlei lichamelijke klachten (spierspanningen, pijn tussen de schouders en nek, hoofdpijn, migraine,..)die blijven aanslepen en/of de ervaring blijft je leven bepalen, waardoor je precies steeds hetzelfde soort patroon in je leven blijft herhalen en dit jouw persoonlijke groei in de weg blijft staan.  Er wordt vaak niet stilgestaan, dat deze klachten te maken kunnen hebben met onverwerkte emoties of gebeurtenissen uit het verleden, die je liever anders had willen afsluiten.

We brengen als het ware een energie-verschuiving op niveau van ons lichaam, alsook onze gedachten, gevoelens en overtuigingen met de persoon of oorzaak van onze blokkade. Na de sessie verandert er veelal iets wezenlijks in het leven van de klant.Once you awaken, you will have no interest in judging those who sleep

James Blanchard
Tijdens onze sessies, gaan we op zoek naar energetische blokkades, die jou stress, lichamelijke en mentale problemen opleveren en die jouw groei stagneren.

Door middel van verschillende methodes en technieken kijken we samen, waar je bent vastgelopen in jouw rouw- of trauma-proces, energiekanalen worden opengezet, zodat je naar dat bepaald hoofdstuk in je leven anders kunt kijken, je levensenergie weer vrij kan stromen, je lichamelijke klachten kunnen verminderen en je innerlijk weer rust vindt.